Vad är fint väder för en fotograf?

Kan det bli för mycket sol?


Många önskar sig sol på sina fotograferingar men jag som fotograf önskar mig moln och mulet, då det är det bästa fotovädret.

varför mulet och molningt?


Det blir enklare för dig som kund att hålla ögonen öppna och inte kisa och för mig blir det enklare att välja fotoplats då jag inte får samma problem med skuggor/kontraster mellan skugga och ljus. Det blir vackrare färger då ögat och kameralinsen inte uppfattar ljuset på samma sätt. Solen ger väldigt kraftiga skuggor i bl.a ansiktet och det vill vi ju såklart inte ha

Strålande klart och soligt på vår dag??


Jag håller koll på vädret för att jag vill era bilder ska bli så bra som möjligt. Skulle det vara så att vädret är emot oss, antingen för mycket sol eller spöregn. Vid soligt väder spelar platsen in. Finns det skugga där vi ska vara så fungerar det. Jag har fria ombokningar och skulle det nu vara så att vi har otur så väljer vi annan dag. Allt för att era bilder ska bli super.